Oscar Autoverhuur verovert Tessenderlo: De succesvolle start van een uniek bedrijfsmodel in de autohuurmarkt

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Harde concurrentie en hoge prijzen zijn slechts twee van de uitdagingen waar autoverhuurbedrijven elke dag mee te maken hebben. Maar één bedrijf, Oscar Autoverhuur, lijkt de sleutel tot succes te hebben gevonden door lokaal ondernemerschap te bevorderen en het traditionele autoverhuurmodel te transformeren.

Als autoverhuurbedrijf dat begon in Denemarken, heeft Oscar Autoverhuur opmerkelijke erkenning gekregen. In 2021 en 2022 werd het bekroond met de titel “Beste E-commerce Startup” van de Deense Kamer van Koophandel – een prestatie die nooit eerder door een bedrijf werd behaald. Dankzij hun innovatieve aanpak heeft Oscar binnen 2 jaar meer verhuurlocaties in Denemarken geopend dan Sixt, Europcar en Avis samen.

Maar Oscar beperkt zich niet tot de Deense markt. Tegenwoordig heeft het al meer dan 100 locaties in Nederland en meer dan 30 in België, waaronder Tessenderlo.

In het hart van Oscar’s bedrijfsmodel staat de samenwerking met lokale autohandelaren, waardoor ze de competitieve autoverhuurmarkt kunnen betreden met voertuigen die anders gewoon stilstaan. Of het nu “leenauto’s”, leasingretouren of langzaam verkopende auto’s zijn, Oscar Autoverhuur biedt autohandelaren een extra inkomstenbron. Deze bedrijfsmodel draagt ook bij aan de uitbreiding van Oscar naar kleinere steden en landelijke gebieden – locaties waar klassieke “pure” autoverhuurbedrijven vaak moeite mee hebben.

Oscar’s Tessenderlo-locatie, die in september 2023 opende in samenwerking met Team Exelmans, is al een levendige bedrijfslocatie. Ze bieden een breed scala aan personenauto’s en bestelwagens, klaar om de dagelijkse mobiliteitsuitdagingen van hun klanten op te lossen.

Door hun succes in de autoverhuurmarkt biedt Oscar Autoverhuur een frisse kijk op hoe bedrijven kunnen innoveren en groeien door samen te werken met lokale partners, en ze zijn hier om te blijven.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category